خلطة التوابل الايطالية
المقادير:
3 معلقة كبيرة ريحان مجفف
3 معلقة كبيرة بقدونس مجفف
معلقة كبيرة ثوم بودر
معلقة صغيرة بصل بودر
معلقة صغيرة زعتر مجفف
معلقة صغيرة روز ماري
ربع معلقة صغيرة فلفل اسود
ربع معلقة صغيرة فلفل أحمر مجفف
طريقة التحضير :
- نضع كمية البقدونس والريحان والزعتر والروز ماري في طبق ونطحنهم بمدق الثوم.
- نضيف الفلفل الاسود والثوم البودر والبصل البودر ونخلط مع بعض كويس.
- نضع كمية التوابل في برطمان محكم الغلق ونحفظه في مكان جاف لحين الاستعمال