التشيز كيك الاسباني (سان سيباستيان)
سان سيباستيان ، أو سان سيباستيان بالإسبانية ، هي مدينة تقع في شمال إسبانيا ، على ساحل المحيط
الأطلسي. تشتهر هذه المنطقة بوصفة فطيرة الجبن اللذيذة للغاية ، ولا يمكنك تجربة ذلك وتحضيره في
المنزل ، لأنه ببساطة سهل وسريع للغاية ، وسوف يرضي بالتأكيد جميع أفراد عائلتك وأصدقائك.
المقادير
500 جرام جبنه فيلاديلفيا (البديل بتاعها جبنه كيري)
- 4 بيضات
- كوب سكر
- 2 معلقه كبيره دقيق متعدد الأستخدامات
- كوب كريمة خفق
- رشة ملح بسيطه
- 2 معلقه صغيره فانيليا سايله
طريقة التحضير
- في طبق كبير هنخفق الجبنه لحد ما تنعم معانا وتبقى كريمي خالص.
- ننزل بكريمة الخفق بالتدريج ونستمر في الخفق.
- نضيف السكر بالتدريج مع الاستمرار في الخفق.
- نضيف البيض واحده ورا التانيه مع الاستمرار في الخفق لحد ما البيض يختفي.
- نضيف الفانليا وبعدين ننزل بمعلقتين الدقيق بالتدريج واحنا مستمرين في الخفق.
- ندهن قالب التشيز كيك بالزبده وبعدين نغلفه من جوا بالكامل بورق الزبده.
- نسخن الفرن على درجة حراره 180 وبعدين ندخلها من 50 لـ 55 دقيقه.
- نقفل الفرن ونسيبها فيه وهو مطفي نص ساعه عالاقل وبعدين نخرجها من الفرن ونسيبها تبرد خالص وبعدين ندخلها التلاجه اقل واجب 3 ساعات قبل التقديم.